måndag 12 oktober 2015

Kalas, lassi och fotboll!

På fredagarna blir det ofta en glass på Santini på väg hem. Världens godaste glass, åtminstone om du frågar Jesper :-) 


Förra fredagen så var vi ute och åt med jobbet, trevligt. Johan var magsjuk då och fick stanna hemma. Jesper hade också en släng av magont men i övrigt så klarade vi oss. 

Guida och Anna Karin. 


Bengt, Emma och Pernille. 


Indisk restaurang så då måste man ju ta en mangolassi!På söndagen så var Lovisa på kalas. Där fick man både dansa och pyssla, festligt. 


Emma, som är danslärare på skolan, var inhyrd till att träna in en dans och det var mycket uppskattat! 


Födelsedagsbarnet i mitten. 
På slutet var det uppvisning och föräldramingel, trevligt! 


Två av mina favoritkillar!


Yuliya var på besök på jobbet och visade upp sitt lilla, söta underverk. 


I fredags kände jag mig lite hängig med halsont och huvudvärk. Tog strandhållet hem och passade på att göra ett par stopp på vägen, dock inte badstopp. Vet inte om jag har sagt det förut men jag älskar verkligen Carcavelosstranden :-)I lördags var Johan och spelade golf i ösregn. Vi andra hade fixardag och här gör vi tacos. Krydda och sås finns kvar till många tacoskvällar ännu käraste fotbollsgänget! 


I söndags var det dags för match för Lovisa och Idela. 


Tre matcher med lite mellanrum var fler än vi väntat oss men supporterligan var trogen och de första regndropparna föll precis samtidigt som slutsignalen, vilken tur! 


Bra jobbat tjejer! 

På hemvägen från fotbollen åt vi kvällsmat på Ikea och gjorde en liten shopping. Här är matavdelningen lika värdefull som resten av Ikea. Lingon, köttbullar, choklad, pepparkakor, ja vi har alla våra svagheter och på Ikea kan vi hitta det mesta! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar