måndag 17 november 2014

Kastanjefest och fotboll!

I skolan har det varit sagotema med sagouppläsning och teater. Roligt! 
I fredags hade vi kastanjefest på skolan. Då umgås man, minglar, dricker vin och äter rostade kastanjer. Trevligt! 

I lördags hade Lovisa sin första match. De spelade mot andra Sporting Lissabon lag och det var flera korta matcher. Lovisa och Idela är de enda tjejerna bland säkert 50 killar. Roligt att de har varandra. Efter bara en liten stund kom världens ösregn, då sprang alla under tak och allt avbröts. Efter 10 minuter så sken solen och spelet kom igång igen. Lovisa gjorde två mål och var mycket nöjd! 
Här spelar publiken lite efter matcherna. Vädret har blivit lite kyligare, det känns att det har blivit höst här också. Vi har haft flera regniga dagar som har varvats med en och annan solig dag. I vår lägenhet är det lite kallare nu så efter matcherna så åkte vi till Ikea och köpte täcken. Det räcker inte med bara påslakan längre! Vilfred och Lovisa passade på att få sina läsönskningar uppfyllda, Vilfred ville ha färgade, blinkande lampor över sin säng och Lovisa förälskade sig i en stor och en liten gosehund (Irma och Molly). Jesper vill ha en mikrofon till sina hörlurar så han lättare ska kunna skypa så det får vi försöka fixa.

I söndags firade vi farsdag lite i efterskott.Sedan var det städning och träning som gällde. Barnen tog en tur på sparkcyklarna längs havet. När de väl hade kommit ut så var de så här glada och sams :-) Så såg det inte ut en halvtimme innan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar