lördag 19 oktober 2019

Skolavslutning och avsked

Här kommer ett gammalt inlägg till. Skolavslutning 2019 på Svenska skolan i Lissabon. Det blev både skratt och tårar, ganska många tårar <3 
Så här skrev jag på skolans hemsida: 

Vi vill tacka för våra fem fantastiska år på Svenska skolan i Lissabon. Vi har upplevt så många roliga saker här, fått nya erfarenheter, utvecklats mycket och också fått ett och annat grått hår. Vi vill tacka alla våra kära kollegor under åren, våra tre rektorer, styrelsen, alla föräldrar, lärarstudenter, mor- och farföräldrar och alla andra som har bidragit till skolans utveckling och trivsel. Vi vill också tacka våra utlandskollegor från Svenska skolor runt om i världen för stöd och inspiration.
Vi vill också tacka Marianne, som grundade Svenska skolan i Lissabon för över 60 år sedan. Vi är så glada för det och för att du fortfarande har så stort engagemang i skolan, det ger den så mycket själ och hjärta.
Något som inte har bidragit till våra gråa hår är de ljuvliga och fantastiska barnen som finns här på Svenska skolan i Lissabon, de/ni har gjort att vi har älskat att vara här varje dag, varje minut, varje sekund. I olika konstellationer har vi fått tillbringa fem fantastiska år med er och det är vi oändligt tacksamma över .
Vi säger inte adjö utan bara att vi ses igen, tack för allt!
Kramar från Linda och Johan
Jesper, Lovisa och Vilfred hälsar och tacka också!

och här kommer bildspelet från våra fem år i Lissabon. Det är 25 minuter långt så det är bara för den riktigt intresserade :-) Hittar det inte på min dator just nu så tar det via skolans hemsida. 

och så kommer här lite bilder! 





















































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar