söndag 20 december 2015

Dansuppvisning och julavslutning!

I veckan hade Vilfred dansavslutning med sin bästa kompis Enzo och fina dansfröken Emma. Det var avslappnat och trevligt och Vilfred trivdes! 


Är detta vad man kallar julros? Jag ser den varje morgon när jag parkerar min cykel vid poolen på skolan och blir lika glad varje gång, i synnerhet nu runt den 18 december. 


Så här uppklädda är det sällan man ser syskonen Olsson men denna julavslutningsdag så hände det! Sista skoldagen innan jul så fick Ronaldo tillsammans med Carolina säga adjö till klassen. Alltid sorgligt med dessa avsked! 


Idrottsläraren Johan delade ut medaljer och diplom till vinnarna i SUF-VM i friidrott. Vi kammade hem 4 medaljer det här året. 


Vilfred tävlade i 8-9 årsklassen och var en glasspinneslängd ifrån en medalj i kast med liten boll. Han var dock världens bästa åttaåring så han hoppas på nya chanser nästa år! 
Uppträdandet på julavslutningen inleddes med förskolans luciatåg. De är verkligen fantastiskt söta, eller hur?Sedan var det ett dignande julbord med allt man kan tänka sig. Lax, köttbullar, prinskorv, janssons, ägg, skinka, sallader och flera vegetariska rätter. Verkligen lyxigt. 
Här är de duktiga matlagarna som har fixat årets julbord. Så fantastiskt gott! 


Julbordet uppskattades givetvis av alla, både stora och små! 


Sedan var det dags för julspelet. Här laddar vi upp! Lagom kaosigt! 


Berättarna inleder! 


Josef, Maria och Mannen som berättar att det är fullt!


Visemän och änglar! 


Ängeln Lovisa


Herdarna däribland Vilfred


Herde 1


Små och stora änglar


Maria, Idela, sjöng så vackert, så vackert! 


Ronaldo fick vara med på generalrepetitionen och ligga i krubban. Det tyckte han var roligt! 


Här sjunger Idela under föreställningen med en Jesus som har hamnat lite snett :-)


Barnen var jätteduktiga och det var verkligen roligt att alla vågade vara med och säga sina repliker. Jag är jättestolt och glad! Barnen också :-) 


Det var lättare att få till fina bilder under generalrepetitionen, här en på hela gänget! 


Efter ett bejublat och superfint julspel så var det dags för lite pianospel av skolans pianoeleverna. Lovisa spelade tillsammans med Idela Håll om mig. De är jätteduktiga och framförallt så är det roligt att de tycker det är så kul att spela och sjunga. Häromdagen så gjorde de en egen låt och spelade in en musikvideo till den, kreativt! Tack till pianofröken Mariana!Sedan var det dans kring granen. 


Små grodorna funkar i 20 graders värme också. Vi har verkligen haft extremt fint väder den här hösten. Det känns nästan som sommar! Sen kom tomten! Det är alltid väldigt uppskattat! Den här tomten var verkligen underhållande, han snackade och fixade med barnen och såg till att få tomtekram av alla! 
God jul och hejdå till Carolina säger Lovisa! 


Efter julavslutningen så åkte vi till världens bästa glasställe, Santini! Jesper firade sina första betyg med en grande! 


På kvällen var vi i personalen bjudna till Gunnel och Bengt på glöggmys. 
Väldigt trevligt! Varmt tack! 
Så roligt att skolans grundare, fina Marianne också var med! Vi hoppas att du kommer förbi och fikar med oss ofta, ofta nu under vårterminen Marianne! 


Nu är det dags för oss alla att njuta av ett välförtjänt jullov! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar