söndag 8 mars 2015


Först några skolbilder. Här är Lovisa med ett par av sina kompisar.Jesper har många kompisar i sin klass vilket vi är glada över. Han är också väldigt förtjust i en av småkillarna som går på förskolan. Det är så liten skola så vi ser varje dag finfina exempel på åldersblandning som är spontan och positiv för alla.


Vilfred och ett par av hans radarkompisar. 


Här är nästan hela mitt fina gäng, det är någon som saknas. 


I fredags så sov Vilfred över hos en kompis. Här är han packad och färdig på väg till skolan. 


I lördags hämtade vi upp honom efter att ha beundrat deras fina hus, pool, studsmatta och enligt barnen framförallt mysiga hund. Vilfred och Lovisa vill så gärna ha ett husdjur, helst hund, vilket inte är så lätt just nu. Vi får se till att gosa med och klappa alla andras. Vi passade på att göra en utflykt ut mot Guinco.  Det började med ett lunchstopp och på detta enkla ställe så serverades det underbart god mat. 


Cabo da Roca sägs vara Europas västligaste punkt. Det finns ett ställe till lite längre norr ut som hävdar detsamma men här var det fint i alla fall. 


Sommarvärmen kom hit redan under veckan. Över 20 grader varmt i luften och idag har det nog varit 25 grader. Lovisa inledde poolbadandet redan igår och idag så tog sig Johan och Vilfred ett dopp. Jesper fick inte pga hostan som nu dock är bättre, peppar, peppar.
Nu är det vår säger portugiserna men för oss är det sommar. Fullt med folk på stranden och förutom surfarna är det även andra som badar i det iskalla vattnet. Vi skulle inte bada men höga vågor och våghalsiga barn gjorde att vi fick med oss tre hel- eller halvblöta barnen hem. 


Ja, vi har det härligt här, på hemmafronten är det däremot rätt tufft. Jag är väldigt glad över min bästa syster med familj, fina moster med familj, mina kära fastrar och farbröder och kusiner samt andra nära och kära som kan hjälpa till att stötta mina älskade föräldrar på närmare håll nu när vi är långt borta. 
Varm kram till er alla!

Ha en fortsatt skön söndag kära vänner! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar