måndag 5 januari 2015

Jul och jullov!

Vi vilade upp oss lite på lördagen efter julavslutningen samtidigt som vi packade och åkte sedan hem till Sverige den 21:a. Där träffade vi nog de flesta av er som läser bloggen men jag skriver lite om det ändå :-)

Vi började i Skåne och var på festlig middag med Johans syskon, tyvärr ingen bild därifrån. Barnen passade också på att träffa några fd klasskompisar innan vi åkte upp till Småland dagen innan julafton. Där blev det mys hos mormor och morfar och julafton firade vi hos familjen Kling. Det var extra mysigt på flera sätt tycker jag, mest för att vi var tillsammans alla igen.Det blev faktiskt två vändor till stugan när vi var uppe i Småland, en med korvgrillning och utan snö och en utan korvgrillning men med snö och iskana. 
Varmt tack till familjen Wolf som arrangerade en mysig dag, både i idrottshallen och hemma hos er.  Det var så roligt att ses och toppenkul att så många kunde vara med, inte minst de stora barnen som snabbt blev idoler för de yngre! 


Lite vinter blev det ju trots allt!
 Vi träffade flera kära vänner, både i Småland och i Skåne vilket vi är mycket glada tacksamma över! Kramar till barnens alla kompisar med trevliga föräldrar, familjen Linda Kj, Åse med familj, Mia med familj och våra kära syskon med familjer. Ett roligt nyår firade vi i Helsingborg hos bästa Åsa (så roligt att jag glömde att fotografera:-) och ett stopp hos Jenny-Anne blev det också på nyårsdagen. Mysigt!


Vi tog flyget hem i fredags från ett blåsigt Skåne och fick helgen hemma till uppackning och sista lata jullovsdagar. Johan och jag tog en joggingtur och barnen körde kickbike vid stranden. Här skiner solen så Johan och Vilfred är tillbaka i sina shorts. Det är dock lite kallt på mornar och kvällar så de flesta andra tycker inte det är shortsväder :-)


Idag satte skolan igång för Johan och mig.  Det kändes fint och för barnen är det skolstart på onsdag. Vilfred följde med på fotbollsträningen idag, säkert pga mycket peppning i Fagrabäckshallen och vi hoppas att han kan stötta Lovisa lite nu när Idela har åkt hem. Nu är det sovdags och tack igen kära släkt och vänner för allt, t ex trevlig umgänge, husrum, mat, fika och allt annat vi har fått ta del av när vi har varit hemma i Sverige. Till er som vi inte hann träffa så hoppas vi det blir snart, antingen hemma i Sverige eller här hemma i Portugal! Vi hörs! Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar