söndag 17 januari 2016

Nytt år, ny termin!


Vi lärare startade upp den nya terminen i måndags förra veckan. Vi har fått en ny kollega som ska vara huvudansvarig för F-barnen och vi har en ny kock i köket. Båda känns mycket lovande! Vi firar inte trettondagsafton här i Portugal så barnen började förra onsdagen. Det var som alltid roligt att träffa barnen igen! Jesper var sjuk första dagarna, fick väldigt ont i örat och feber efter hemflygningen men de andra två tyckte också att det var roligt att börja skolan igen, det enda som var jobbigt var att vända tillbaka dygnet och stiga upp på morgonen igen(för oss alla :-)Barnen har hittade ett nytt favoritställe, Bounce. En stor hall full med studsmattor, mycket uppskattat av våra hoppglada barn. 


Det fanns också en lång studsmatta som avslutades med en hoppgrop, perfekt att lära sig slå volter i eller göra bomben! Familjen Jakobsen var också där! 

Där fanns många trevliga instruktörer som gärna instruerade och lärde ut parkouraktiga trix. Himmelriket för Jesper! 


Trötta och nöjda bröder. De var där både lördag och söndag eftersom det var en regnig helg. Efteråt hade Jesper träningsvärk i hela kroppen och sår på axlarna, men det var det värt! 


Det var rätt regnigt och blåsigt överlag första veckan, här passade jag på att ta en promenad när det var uppehåll. 
Nytt år och nya mål! Vilfred med nya och gamla kompisar. Johan igång på idrotten. 


Vilfreds hundlängtan dämpas lite av kompisarnas mysiga hundar där det är fri klappning och gosning. Lycka! Rast! I onsdags startade vi upp stenåldern. Då kom Sten och Knota på besök. 


Det blir ofta väldigt uppskattat om man klär ut sig och spelar lite teater, så blev det även denna gång. 


Hällregn på torsdagen, tur att Johan bokat tennis till idrotten. På fredagen sken solen och det blev fredagsglass på Santini. 
Vi hade fått biljetter till musikalen Mamma Mia av jobbet i julklapp. Den var i den tjusiga tjurfäktningsarenan som tydligen fortfarande används. Usch! 

Vi träffades innan och åt fantastiskt goda tapas. Trevligt och jättegott! 


Musikalen var riktigt bra så det var jättekul! Varmt tack Gunnel och skolan! Det var fotoförbud så här kommer bara en bild på en tom scen. Efter lång sovmorgon så slog vi lite golfbollar. Lite träning och på kvällen var Johan på fotboll, Estoril-Benfica medan jag och barnen hade lördagsmys. Härligt med helg! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar