söndag 3 januari 2016

Jullov i Sverige!


Sedan följde en hel rad lediga dagar då vi hade glädjen att träffa många av våra nära och kära! På juldagen var det favoritmiddag i Väckelsång med kusinerna. Tomma fat och mycket uppskattat!


Lite fotbollsmatch för att göra plats för efterrätt och mormors efterlängtade kakor. 


På annandagen träff med mina kära fotbollstjejer med familjer. Så roligt att ses! Varmt tack till värdparet! Synd att inte familjen Wolf kunde vara med men ni hade det ju härligt på ert håll! Jonatan var lekledare och allas idol! 


Lovisa lyckades få vinstlotterna i flaggspelet! Tyckte hon själv i alla fall! 


Två fina fotbollskillar! 


Senare på Annandagen så var det innebandylir i Strandbjörkshallen. I den hall och i sällskap med många av de fina tjejer där allt började. Härliga minnen! Kanske var tempot aningens lite lägre men nog fanns känslan och spelet där ändå :-) Underbart att ses i alla fall, särskilt för mig som missade århundrades reunion tidigare i höst. Här är det jag, Eva, Camme och Isak in aktion.  Tack Linda I för att du tog tag i det och drog ihop oss! 


Här är vi som var på planen, det var nästan lika många fina lirare på läktaren!


Lillankan, barnen undrade hur länge man kan kallas Lill.... och det kan man ju undra! Den krassa sanningen är väl så länge det finns en större/äldre Ankan, eller?


Fina tjejer! 


Panne imopnerade stort på Lovisa, hon är personlig tränare i Stockholm åt en av Lovisas största idoler! Coolt!  


Ett besök hos kära familjen Kjellson/Persson är högprioriterad när vi är i trakterna. Den här gången bjöds vi på mysig samvaro, härliga belgiska våfflor och snö! Allt var mycket uppskattat!  
Tillbaka hos bästa familjen Kling och kusinerna. Här är det pepparkakshusätning, soffmys och kattgos. Här är vi innebandysupportrar på Fort Nox-cup. Först hejade vi på Linus och....


sedan Love. Love blev dessutom lycklig målgörare! Perfekt när det var långväga gäster i publiken! Sista kvällen i Småland så var kära moster Anette och morbror Jonny ute i Väckelsång och fikade. Mysigt! Vi planerade lite för mamma och Anettes resa ner hit till oss och jag hoppas det blir snart! 


Efter lite sorgligt avsked från mormor så var det dags att åka ner till Skåne och Lund. Vi hade det mycket lyxigt och fick låna både hus och bil av Johans syster med familj som firade jul på i Sydafrika. Varmt tack, synd att vi inte kunde ses bara! Äldsta sonen hade om möjligt än mer förskjuten dygnsrytm än vi men vi såg honom ibland när vi kom hem sent på kvällen. Till exempel när vi hade varit på  pizzakalas hos bästa Mia, Kalle och Sofia i deras nya fina hus! 


Så roligt att träffas, hoppas ni kommer till Portugal i vår igen!


Vilfred fick träffa sin fina kompis G.


Mysigt besök hos kära familjen Maier. 

Festligt nyår i Södra Sandby, varmt tack till Lasse och Karolina för underbar mat och dryck, trevligt sällskap och roliga lekar. 
Maten var fantastiskt god, här är t ex den smaskiga efterrätten! 


Bästa gästen var Sicco tyckte Vilfred och Lovisa! 


Gott nytt år! Lite sega började vi hemfärden på nyårsdagen! Det visade sig bli en lång dag och resa. Vi åkte från Köpenhamn via Arlanda till Lissabon. Om någon mot förmodan inte har så bra koll på geografin så kan jag berätta att det INTE är någon genväg, snarare så tog resan dubbelt så lång tid som det var tänkt. Jaja, nu kommer vi ha koll på det i fortsättningen. För Jesper var det lite extra tufft, han var dunderförkyld och har alltid problem med sina öron när han flyger. Han hade jätteont och sov inget alls första dygnet hemma, bara grät och hade ont. Det kompenserade han dock igår genom att somna vid 10-tiden på förmiddagen och vakna vid 10-tiden idag så nu är han mycket bättre och det finns hopp igen! Jag är också lite snorig, brukar höra till när man är ledig :-)


Vädret här är idag lite regnigt och blåsigt, perfekt för att att packa upp, handla, tvätta och ladda inför en ny termin! Här spelas julklappsspelet LasseMaja! Roligt! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar