torsdag 2 oktober 2014

Besök!

Hej
Det har varit en händelserik vecka med flera besök. I onsdagskväll kom käraste mamma och pappa och dessutom med resväskan full med efterlängtade saker. Det har varit mysiga dagar. Vi har hunnit besöka Sintra, Lissabon och Cascais. De har såklart varit och hälsat på i skolan, tittat på fotbolls- och surfträningar och njutit lite av både pool- och strandliv. I lördags firade vi mammas födelsedag med glass i stora lass på Santini, som också firade 65-årskalas precis den dagen. Väldigt festligt faktiskt! I morse åkte de hem igen efter en fin vecka, sorgligt tyckte vi alla men det går fort tills vi ses igen!

Kalle Anka är poppis hos alla tre!

Hårklippning var efterlängtat, inte bara av deras mamma!Mammas födelsedag!Sintra

                                     


                                      


                                      

                                                   

                                                  

                                    

Lissabon

                                   


Cascais

 Vilfreds surfing!


 I fredags kom Anna R W och tittade in på skolan på väg till vår strand. I söndags fick vi mysa både eftermiddag och kväll tillsammans med poolhäng, promenad och god middag, fantastiskt roligt att ses fina Anna!
I tisdags var det Pauline med familjs tur att hälsa på oss på skolan och igår och idag har vi badat och ätit tillsammans. Supermysigt!I skolan startade vi upp ett nytt kulturområde igår, framtidsroboten Futura kom och lämnade ett uppdrag till barnen. Med egna barn i klassen får man ju ännu mer direktrespons än vanligt och Lovisa och hennes bästa kompis konstraterade här i eftermiddags att "Det blev faktiskt väldigt mycket roligare när du gjorde så istället för att bara säga att vi skulle göra ett samhälle." Kändes ju skönt nu när jag inte hade några lika stolliga LMG-kollegor att luta mig mot. Den som är intresserad av vad vi gör i skolan får gärna följa vår nystartade klassblogg:

http://svenskaskolanlissabonlagstadiet.blogspot.pt/Mina uppdrag i Norge och på Malmö Högskola har jag kvar ett tag till så jag kommer till Sverige (Skåne) 26-30 november. Vore roligt att hinna träffa några av er kära vänner då! Vi hörs närmare om det längre fram. Sköt om er! Kramar, LindaInga kommentarer:

Skicka en kommentar