tisdag 14 oktober 2014

Ännu ett efterlängtat besök!

Vi har haft en blandad vecka med både roligheter och tråkigheter. Precis som när man är på resa så förstärks tillvaron på något sätt här, det är mindre jämn, grå lunk och mer ytterligheter åt båda hållen. Vi skickar vår kärlek och förhoppning om bättring till närmaste familjen och berättar här om roligheterna istället.

Min allra käraste syster med familj anlände i torsdags. Då blev det bad i poolen, en sväng på stranden och sedan mat på favoritrestaurangen Capricciosa.

Kalletidningar från Sverige är mycket uppskattat.

Love och Linus imponerade på oss alla med sina simkunskaper. 

Ann och Fredde!
På fredagen hängde bröderna Kling med till skolan medan föräldrarna tog en tur till Cascais. Love var mycket bestämd på att han skulle gå i skola i Portugal och då räckte det förstås inte med ett litet besök :-) I skolan hade vi besök av den portugisiska skolpolisen och det var betydligt mer aktion än tidigare besök som jag har varit med om i Sverige(men då har jag ju heller inte haft dig Åse). De visade batonger, polisgrepp, handfängsel och hur de använder självförsvar mot bovar. Barnen fick prova deras utrustning, provsitta i bilen och ropa i högtalaren. Det var stor lycka på många håll! Lyxigt att kunna ta ett dopp i poolen när det var rast tyckte bröderna Kling!
När skoldagen var slut blev det en sväng på stranden med sandbygge, bad och lite spanande på Vilfred när han surfade. På lördagen blev det lite mer strandhäng och sedan åkte vi in till Lissabon. Där besökte vi den gamla borgen som ligger högt upp på en kulle. Därifrån hade vi fantastiskt utsikt över staden. Det är lite med hjärtat i halsgropen när man besöker sådana platser med bröderna Olsson eftersom de inte alltid är så försiktiga som deras mamma skulle önska. 

På söndagen så regnade det så då var vi på Oceania. Det låg nära ett fint shoppingcenter, Vasco Da Gama så nu har vi besökt det också. Oceania var absolut fint och sevärt, perfekt en regnig dag. Gulligast var havsuttrarna tyckte barnen Olsson. 


Även en händelserik långhelg har ett slut och det var lite sorgligt när det var dags för avsked. Men snart är det jul och då ses vi igen får vi trösta oss med.  Mysigt att ha er här familjen Kling! 

Det blir viss upprepning av bilderna men jag kan inte låta bli att ta med de jag tycker bäst om här på bloggen, även om de har varit med på fb tidigare. Hoppas det är förlåtet! 

Sköt om er och ha det så bra, kramar Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar