lördag 20 juni 2015

Skolavslutningen!


Då var det dags för vår första skolavslutning på Svenska skolan i Lissabon. Jag tänkte innan att här behöver man i alla fall inte vara orolig för vädret, efter månader med sol och uppehåll, men på morgonen, innan det var dags så såg det riktigt mörkt ut. Ja, det kom till och med några stänk men när det väl var dags så sken solen igen. Allt gick finfint och barnen sjöng och dansade jättebra. Längst ner efter avslutningsbilderna finns ett bildspel för den som orkar se fler :-)Här inleder Vilfred "Inga klockor" Stämningsfull och fin avslutning! 
Rektor Gunnel håller tal. 


Marianne hyllas vilket är mycket välförtjänt! Tack till personalen! 


Dans! Jesper inleder Heroes!


Häftig avslutning och extra roligt när Måns vann! God buffé i form av knytis! Resten av helgen så ösregnade det. Det gjorde inte så mycket för oss som ändå var helt slut efter sista hektiska dagarna av terminen, det är sig helt likt oavsett var man är, men för Johans syster Ingela som var på besök för att vara med på avslutningen och hämta hem Johanna så var det lite otur men inget att göra åt. Det blev lite uppehåll på söndagen så det gick att göra utflykt i alla fall. Sista kvällen åt vi på Gulli i Cascais. Trevlig! 
Tröttaste barnen Olsson steg upp tidigt för att säga hejdå till Johanna på måndags morgonen och Vilfred grät en skvätt.  Det har varit roligt med fyra barn i familjen. Tur att vi ses snart igen!


Sista dagarna har det varit sommarlovsfritids. Pernille har haft hand om de stora barnen, vilket bara har varit barnen Olsson :-) En dag så målade de siluetter på baksidan med hjälp av Pernilles konstnärspappa. De blev jättefina! 
En annan dag så var de inne i Lissabon och var uppe i Triumfbågen och åt glass. Jag har fått de fina bilderna av Pernille! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar