onsdag 10 juni 2015

Mio min Mio och uppträde på barnens karneval i Estoril!

Nu är det riktigt varmt här, upp mot 30 grader, så om det inte blir kvällsdopp i havet så får det bli det i poolen. Lyxigt att ha en stor, fin pool på baksidan av huset. Extra kul när det är kompisar eller kusiner som också gillar att bada. I tisdags så uppträdde vi med dans och sång på barnens festival i Estroril.  Det var roligt och barnen var duktiga. 


Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade en teaterföreställning med Mio min Mio. Teatern var väl lång och inte särkilt lätt så jag var lite svettig men som alltid så är barnen fantastiska när det väl gäller och det blev jättebra! Toppenkul! På bilden nedan så öppnar Mio flaskan och anden kommer ut. 


Här frågar Jumjums mamma om Mio vill äta kvällsmat med Jumjum. Nonno, Mio och Jumjum spelar på sina flöjter. Spejarna letar efter Mio.


Ny Mio i andra akten.Striden mot Riddar Kato.Välförtjänta hyllningar! Barnen var verkligen fantastiska! Efteråt bjöds det på mumsig jordgubbstårta. 
Ett lite försenat nationaldagsfirande! 


After school bad.

Idag, onsdag, är det helgdag här i Portugal. Den firade vi genom att även idag uppträda på barnens dag. Lovisa och Vilfred var med och dansade på förmiddagen och sedan kom resten på eftermiddagen.


Vilfred och Enzo gör solo! 

Lunchpaus. Idag lyckades vi få korv med bröd och matchipsen vid sidan om (annars strör de dem ovanpå korven) vilket var stor lycka för Vilfred. Han älskar korv men vill inte ha chips på den. 


 Vi promenerade ner till stranden i Estoril. Där var jättemysigt! Vi hade sällskap med Vilfreds kära kompis Enzo.
Sedan var det dags för en ny föreställning. 


Att Lovisa i synnerhet, men även Vilfred gärna är på scenen är en sak men kolla här! 
Jesper inledde Heroes! Det är stort och mycket oväntat! Efteråt var det en tröttslut Lovisa, här tillsammans med Chanel som är suverän på scenen och en fin förebild.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar