torsdag 25 augusti 2016

Hemresan!

Innan vi åkte till Sverige så hann vi med trevligt inflyttningsmingel hos familjen J. 


Fin uteplats i skuggan av ett citronträd. 


Vi firade även mellersta barnet i familjen. 


Kusinerna Linus och Love var också med!


Killsnack på balkongen! 


Sista kvällen med familjen Kling. Fast nu var det vi som skulle åka och de stanna. 


Jag kan inte låta bli att fota solnedgångar!
Nästan hela ligan, Johan fotar, den här bilden är till dig käraste mamma! 


Mina fina pojkar <3Det var mycket packande på slutet, både inför hemresan till Sverige och kommande flytt. 


Kärt besök av saknade, fina kompisar. Det är en portugisisk familj som har flyttat till Sverige och som nu var hemma på sommarlov Det var väldigt roligt att höra dem berätta om alla konstigheter de får uppleva i sitt nya hemland :-) Same, same, but different! 
Vi körde långt de två första dagarna, genom Spanien och Frankrike och kom andra kvällen precis över gränsen till Italien. Där bodde vi på en mysig liten camping i en campingstuga. 


"Vad varmt det är i vattnet!" tyckte barnen.


Italien har fantastisk god mat tycker vi. Vi åt pasta och pizza mest hela tiden och det smakade underbart vart vi än kom.  Badstopp i Medelhavet, härligt! Lovisa tränar till Mästarnas mästare :-)
Lunchdags! 


Nästa stopp var Gardasjön. 


Ny campingstuga. Vi kom på att det var väldigt smart med campingstugor när man har fullt med grejer i bilen. Då parkerar man ju precis bredvid stugan. 

Obligatoriskt med badmössor i poolen! 

Gardasjön var jättefint! 
Vi körde längs med Gardasjön hela vägen norrut. Vackert! Sista stoppet var Seefeld i Österrike. 

Hole-in-one. Just denna dag var det Strudelfestival, då tänkte vi på dig Stefan! I Österrike vill man ju såklart upp på en bergstopp. Det visade sig att vi var precis på rätt ställe för det! Mer tur än skicklighet! 


Häftigt hoppställe

La familia


På toppen av världen! 

Vi hade en riktigt fin och solig dag men på kvällen drog det ihop sig till åskväder. Vi var lite nervösa ett tag för att vi skulle missa EM-finalen men lagom till matchstart så funkade tv:n igen och vi kunde iallafall se Portugal vinna nu när vi missade själva firandet. Sista två dagarna var bara transportsträcka hem. Vi lyckades få till lite spänning genom att det läckte kylarvätska men så länge vi fyllde på den var 20:e mil så var det ingen fara. Det var lyxigt att komma hem till härlig svensk sommar, leva stugliv och träffa många nära och kära. Mer om det i nästa inlägg!  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar