tisdag 8 december 2015

Födelsedag och adventstider!


Jag kom hem i lagom tid förra helgen för att fira Johans födelsedag! Han som minst erkänner men kanske mest uppskattar att bli uppvaktad :-) 


Det blev födelsedagsmiddag vid stranden, mysigt! 

Här är nog påväghemfrånjobbetbilder. Tycker varje gång att det är så vackert! I skolan har det varit adventsmys med önskekalender. Mycket uppskattat! 

Adventsstjärna, 24-kapitelsbok och födelsedagsglass i december, känns inte så juligt men härligt! 


Storsamling, liten söt pojke i knät måste vara bästa hjälpmedlet för stor fin pojke med med myror i byxorna att kunna sitta still! 


I lördags var det dags för golf igen. Vilfred var med som caddie. Mina bästa golfkillar! 

På eftermiddagen hejade vi på Saga och Lovisa när de spelade fotboll. Vi var rätt irriterade för killarna fick spela nonstop medan Lovisa och Saga fick bytas av och spela halva matchen var. Vi har sagt till och ifrågasatt det så förhoppningsvis blir det bättre nästa match. Morgonmys. 


På eftermiddagen en joggingtur vid stranden. Fick lite sällskap av några kickbikare som skymtar längst fram i bild, lite snabbare än joggaren :-)


Också kom adventsstjärnan upp lagom till andra advent. Bättre sent än aldrig. 
Den är rätt ensam här i vårt område! 


I måndags var det pysseldag. Alltid roligt! 

Idag, tisdag har det varit helgdag här. Extremt väl placerad mitt i allt stohej så här i slutet av terminen. Så vi har andats, tränat, städat och försökt att komma i fas.  Här är det tre coolingar som ska på utflykt. 


Sedan pepparkaksbak. Nu laddar vi för sista en och en halv veckan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar