söndag 1 februari 2015

Sjukdom och återhämtning!


Det har varit lite upp och ner de senaste veckorna. Det har varit mycket sjukdomar, Lovisa var helkass under ett par dagar, Jesper har hostat i två veckor och Johan var helsänkt i en vecka. Trist men nu är alla bättre.

Förra helgen tog vi en tur till Ikea och handlade en ny liten soffa så nu har alla en sittplats i vardagsrummet. Vilfred hjälpte till att skruva ihop den. Han ville väldigt gärna att vi skulle ha en gul soffa men nöjde sig till slut med grå soffa med många gula kuddar.
Inte så stor men den funkar att ligga i, om man inte är så lång. Jesper hade en klasskompis som nattgäst förra helgen. Muffinsbak kunde slita dem från datorerna. I skolan har Gunnel varit i Australien och bjöd barnen på krokodil- och kängurukött. Mycket festligt men inte så gott tyckte barnen. 


 Skolbild på Vilfred.
Skolbild på Lovisa. Här är det problemlösning vilket Lovisa gillar! 
Vilfred envisas med att ha shorts på sig varje dag i skolan. Han ska slå rekord säger han :-) 

 I fredags hade Lovisa myskväll med tjejerna i klassen. Det blev hemlagad pizza, chokladbollsbakning och film. 

Igår var vi på en outlet lite utanför Lissabon och shoppade. Idag har vi mest tvättat, tränat och badat.
Ha en fin vecka kära vänner, kramar från oss!


2 kommentarer:

  1. Hej! Fina foto! Tråkigt ni varit sjuka. Det kanske heter vanuari där nere ;-) Ser att Vilfred också är vänsterhänt. Hos hos bara Axel. Kramar till er!

    SvaraRadera
  2. Hej Linda, ja, jag fick en vänsterhänt som tur var :-) Alltid trist att vara sjuka men nu är vi bättre, hoppas det håller i sig. Hoppas allt är bra med er alla, roligt att höra från dig, kram

    SvaraRadera