söndag 11 januari 2015

Skolstart och helg!

Vi började jobba i måndags och barnen började i onsdags. Det är underbart, härligt att vara ledig men efter ett fint lov är det ändå skönt på sitt sätt när allt kommer igång. I skolan var det roligt att träffa barn och kollgor igen och för barnen att träffa sina kompisar här.
I torsdags var vi och åkte skridskor med skolan. Det var en rolig upplevelse. Lite amerikanskt med en skridskorink i mitten av ett köpcentrum. Skridskor och hjälm fick vi på plats och till och med en instruktör som tog hand om oss. Jag hade aningen ont i fötterna efteråt så det kändes i alla fall som det brukar :-) 


I helgen så åkte jag och Lovisa in en sväng till Lissabon. Vi käkade lunch och strosade runt, mysigt. Killarna åkte till Oeiras golfklubb, slog lite bollar och tränande puttar. Alla nöjda. 

                                

Idag så har vi röjt och fixat här hemma. På eftermiddagen så var vi och badade på Johans och mitt nya träningsställe. Det är lite dyrt men efter mycket velande så bestämde vi oss för att ge det chansen. Johan behöver träna sin rygg och jag vill gärna komma i bättre form. Det är både grupper med träning, gym och simbassänger. Det ligger precis bredvid oss och på söndagarna är det familjebad som vi testade idag. Det var toppen tyckte barnen Olsson. Vi lärde oss mycket nytt, t ex att tjejer ska ha baddräkt, man ska ha badskor och i bassängen måste man ha badmössa. 
Nu laddar vi inför en ny vecka, ha en bra sådan kära vänner! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar