tisdag 9 september 2014

Helgutflykt till Guincho och Cascais

I fredags var det Open house Party på skolan, mingel med vin, ost och kex på skolgården där nya och gamla familjer lärde känna varandra. Trevligt! Även på föräldramötet nästa vecka kommer det att serveras ost och vin, kanske något att ta efter kära lärarkollegor :-)

Sedan var det helg. Lite fix på lördagen och på söndagen åkte vi på utflykt till surfarstranden Guincho. Där var det stora vågor, alltför stora för vårt nybörjarsurfargäng men det var roligt att titta på de som kunde och vågade ge sig ut i vågorna. Sedan var vi en sväng i Cascais, en mysig stad med hamn, affärer och många restauranger. Dit kommer vi ta er när ni kommer på besök!
Det är rätt mycket fix med att få bankkonto, skattenummer, portugisiskt telefonnummer och annat vi behöver. Efter 4 tålmodiga timmar på banken (då var det tredje gången vi var där) kom vi hem igår, lagom möra och då hade vi plötsligt inget vatten hemma. Det är det enklaste sättet att uppskatta vardagssaker, ta bort det vi tar för självklart så inser man vad mycket det betyder. Förra hyresgästen hade inte betalat och mäklaren missat men efter lite ringande så ordnade det sig. Så glada vi blev idag när vi kom hem från jobbet och vattnet funkade!
Kram till er alla!

2 kommentarer:

 1. Hej familjen Olsson!

  Vi saknar er väldigt mycket!! Det är tomt utan er och tråkigt. Det ser väldigt mysigt ut, och vi är lite avundsjuka.

  Kramar från alla i Gröna klassen

  SvaraRadera
 2. Tack fina Gröna klassen!
  Vi blev mycket glada över er kommentar och saknar er också! Lovisa och Vilfred skriver en annan dag, nu sover de :-) Hoppas allt är bra med er alla och att allt är toppen som alltid på LMG, Många kramar från oss!

  SvaraRadera