fredag 30 mars 2018

Mariannes 90-årskalas!

Vi hade den stora glädjen att få vara med och fira Mariannes 90-årskalas. Det var mycket trevligt! Här kommer lite andra Mariannebilder också samt födelsedagssången från skolbarnen på slutet, missa inte den! Här kommer bilder från när Marianne undervisade! Här är en bild från det klassrummet som jag arbetar i nu. 


Här kommer nyare bilder, i en salig blandning.  Marianne fick en fotobok i present med de flesta av de här bilderna. Marianne är verkligen en stor förebild och inspirationskälla! Så här stod det i boken:

Kära Marianne! 
Fina och minnesvärda möten är det som skapar livet. Vi är så oändligt tacksamma för alla de underbara möten vi får ha med dig Marianne. 
   
Det har varit på skolan i vardagen när du har kommit med kloka råd och stöttning, du har fikat, pratat och muntrat upp oss många gånger när vi har haft mycket att göra och behövt någon som lyssnar och peppar, du har deltagit och förhöjt stämningen på avslutningar och festligheter med kloka ord och vackra tal, vi har varit hemma hos varandra många gånger och extra härligt är det att fika hemma hos dig i din vackra trädgård under apelsinträdet. Då kan man få höra dig berätta om gamla tider och du är också mycket intresserad och nyfiken på oss och vad som händer i våra liv. Ditt engagemang och intresse för andra människor tror vi starkt har bidragit till att du har lyckats så väl med ditt livsverk, Svenska skolan i Lissabon. 
   
Tillsammans firade vi nyligen skolans fantastiska 60-årsjubileum, tänk vad mycket du och skolan har betytt för så många människor, både personal, barn och föräldrar under så lång tid. Med all vår kärlek, respekt och tillgivenhet gratulerar vi dig nu på din dag och så ser vi fram emot många nya möten framöver! 
Många kramar, personalen på Svenska skolan i Lissabon
Här kommer födelsedagssången från alla barnen på Svenska skolan i Lissabon! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar