måndag 30 oktober 2017

60-årsfirandet, del 1

Efter att vi hade kommit hem från konferensen på Gran Canaria så återstod det två stora händelser för oss i september, skolans 60-årsjubileum och vår flytt. För att göra livet lite mer spännande så lyckades vi få till det på samma helg. Det gick fint med båda delarna men visst, lite svettigt var det. I synnerhet som vi flyttade till en betydligt mindre lägenhet. Men mysigare tycker barnen och kanske vi också. Jag skriver mer om nya lägenheten i ett annat inlägg. 

60-årskalaset blev i alla fall mycket lyckat! På dagen hade vi uppträde av barnen, lekar, hoppborg, bildspel och fotoutställning, ansiktsmålning, fiskdamm och mycket mer. Extra roligt var att vi hade Marianne, skolans fantastiska grundare, med oss både på dagen och kvällen och att det var några av de första eleverna som var på plats. De som gått på skolan sent 50-tal och i början av 60-talet. 

Det var också många andra långväga gäster, som vi känner extra bra,  t ex Gunnel, Bengt och Pernille, härligt att ses! Mariannes familj också på plats, Vivianne, Majlis, Mita och Mikael, Anne och Sten, Lisa, Viktor, Fransisco, Douglas och andra barn och föräldrar och personal som har slutat hos oss och alla härliga nuvarande barn och föräldrar förstås! Här kommer en massa bilder från festligheterna under dagen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar