torsdag 6 juli 2017

Sommarlov!

Anna och gänget gav sig söderut en vecka och då hade vi fortsatt sköna sommarlovsdagar hemma. Det blev mycket träning, underbart, varmt tack Miguel för fina bilder när jag, Camme och Åsa var på FHIT-träningen. 
Övriga familjen tränade också, heja, heja! 

Det blev flera fina möten med fd studenter på skolan. Här träffade vi Gloria och hennes fina familj.  
Vi besökte käraste Marianne, alltid lika trevligt och den här gången så tränade vi också på portugisiska. Vi känner igen en superpedagog när vi träffar henne, varmt tack Marianne! Vi lovar att göra läxorna över sommaren <3

Lite golf! 


Markanden här i Carcavelos, jag älskar marknader! 
Vi fick vara med och fira fina Emmas födelsedag. Det finns nog inga mer gästvänliga än Emma och Julio, varmt tack till er!


På skolan renoveras det så det står härliga till. Här är mitt klassrum! Men det kommer nog bli väldigt fint när det är klart!Hem från träningen! Nu hade jag möjlighet att träna både på helgen och i veckan! 
Ett fint möte med Pernilla och hennes barn på stranden, också en fd student på skolan. Poolhavsbad i Estoril. Mysigt. 


Familjen Bristof lämnade Mallorca efter två år där och passade på att semestra här i Portugal innan hemresan. Så roligt att ses! 


Fika med finaste Ana, mysigt! 


Vilfred och Duarte hann också träffas, härligt att ni trivs så bra i Sverige! 


Vi hann också med ett besök på andra sidan floden i Lissabon där vi också träffade Pernille men det får ett eget inlägg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar