lördag 21 januari 2017

Jullov i Portugal!

Hur firar man på bästa sätt att hela familjen är tillsammans igen? Kanske med god mat på barnens favoritställe! 


Härligt med lediga dagar tillsammans! En promenad till hamnen funkar alltid, särskilt eftersom det finns många pokémons där. 


och några stollar. 


Vi testade på en rolig grej i Lissabon, Escape Game. Det kan vi verkligen rekommendera! Det var jättekul. Johan hade testat på något liknande och vi har varit på väg flera gånger. Det fungerar både med ett kompisgäng och som familj. Det går ut på att man ska hitta nycklar och ledtrådar för att kunna ta sig ut ur rummet innan man blir inlåst. Vi lyckades, nästan...Första utmaningen var att hitta dit, de skyltande inte så stort precis. Efteråt åt vi på Mercado de Ribeira. Jag älskar detta ställe! Saniniglass och den bästa chokladkakan i världen till efterrätt, lyxigt. 


Golf i januari! Kallt i skuggan och varmt i solen! Kul att vara igång igen, Johan passade på att spela en hel del när vi var i Sverige och även vinna ännu en tävling. Roligt! 
Helene har fått hit sina klubbor nu så nu ska vi se till att spela lite mer! 


En kvällspromenad längs vår älskade strand! Helene gav Johan en middag på Moule and gin i födelsedagspresent så nu äntligen fick han komma dit. 


Jättegott! 
Goda efterrätter har de också! 


Här är vi på utflykt längs Gincho och åt lunch på det stället som Ana visade mig. 
Häftigt ställe och häftig utsikt. 


God mat också! Eller fika, eller en drink eller en kaffe eller vad man vill! Häftig utsikt ute och mysigt inne. Absolut ett nytt favoritställe! Det ligger på vägen till Cabo da Rocka, ska kolla upp vad det heter om någon vill hitta hit! 
Ett härligt jullov är slut och nu ska det bli roligt att börja jobba igen! 

2 kommentarer:

  1. Stället heter O Moinho (kvarnen)! Vi delar favoritställen, du och jag, för både O Moinho och Mercado da Ribeira ligger högt på min topplista. :)

    SvaraRadera