torsdag 17 november 2016

Zoo, stranden, träning och kattcafé!

När vi kom hem från vår lilla höstlovstripp så hade familjen Hugosson fixat middag åt oss, lyxigt! 
På fredagen så var Per, JennyAnne och Johan på Filipas foodwalk Taste of Lisboa. Den har nu blivit omnämnd i Travel+Leisure så det är inte bara jag som tycker den är fantastisk! 

Du kan läsa om omnämnandet och annat intressant om Lissabon här Reseguiden tipsar om Taste of Lisboa. Mina bilder från Taste of Lisboas foodwalks finns här: Foodwalk Campo de Ourique och Foodwalk Downtown-Mourarial

Jag och de sex barnen roade oss fint under tiden. Vi bakade, byggde lego, promenerade bort till skolan och åkte waveboard.  

Gänget var mycket nöjda med sin foodwalk, det visade sig att deras guide Daniela hade varit med i Eurovision för Portugal, bara en sådan sak. Festligt! 

På lördagen var det dags för Zoo. Att säga att det var mycket uppskattat av barnen Hugosson är att ta i för lite, de var helt överförtjusta. Alma tyckte delfinshowen var det bästa hon varit med om. 


Vi provade linbanan. Det var jättekul. Lyxigt när det är offseason och ingen kö någonstans, Vilfred åkte den tom två gånger. Vilfred älskar apor och på Lissabons Zoo finns mängder av apor. Häftigt! 


Bästa JennyAnne, så härligt att träffas! 

På lördagskvällen var det dansuppvisning för Vilfred på St Julians Bonfire. 
Det visade sig vara världens festlighet, med studsmattor, hoppborgar och mat från världens alla hörn. KUL! 


På söndagen hängde JennyAnne med på träning, mysigt! Bästa Foodwalk Filipa var också där! 


Sedan blev det stranden. Man kan inte vänta sig strandväder i november men det är ju härligt när det blir det! Särskilt när man har besök! 
Lunch på Angels. 


Lovisa var mycket intresserad av att besöka Kattcafét i Lissabon. Jag, Helene och de tre stora tjejerna åkte in med tåget. Varmt tack för sällskapet Helene! Väl där visade det sig att de bara släppte in barn i kattavdelningen vissa tider, stor besvikelse men man kunde titta på katterna genom en glasruta. De tar hand om övergivna katter, har dem ett tag på caféet och sedan adopteras de av folk som har blivit förtjusta i dem på kattcaféet. Fint! Pizzakväll sista kvällen och lite vemodigt. Tack för ett härligt besök familjen Hugosson. Vi ses snart igen <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar