fredag 24 juni 2016

Skolavslutning, fotboll och avtackning av Gunnel!

Extra känslomässig avslutning detta år, Gunnel, Lisa och Pernille slutar i personalen och våra fina sexor slutar också! Vi hoppas de kommer och hälsar på ofta och när det gäller barnen så går många av dem kvar på Sofia Distans som tur är! 

Gunnels fina tal till barnen! 
Vår käraste Marianne! 


Lovisa och Idela hade komponerat en jättefin sång som de framförde! Alla snackar om sommaren. Avtackning av Lisa och Pernille! Douglas höll ett gripande tal rakt från hjärtat till Gunnel, inte ett öga torrt! 
Personalen fick fina presenter! Tack! 


Marianne höll också ett gripande tal, hon startade skolan 1957 och den ligger henne fortfarande så varmt om hjärtat, visst är det fantastiskt! 


Gunnel blev avtackad. 
Fick bara sidbild på de här två killarna, hoppas jag kommer över bilden framifrån också! 
Coola killar! 


Coola tjejer! 
Två coola killar till! 


Mina finaste! 
Efter skolavslutningen var det fotbollsdags, Sverige-Italien och ja, det vet nog alla som läser här hur det gick, grattis Roberto! 


Vi gjorde i allafall vårt bästa med att heja fram dem. 


Trots förlusten så firade vi att sommarlovet och var nära och försökte inte tänka så mycket på att flera av personalen skulle åka tillbaka till Sverige respektive Norge och bli djupt saknade. 
Vi hade istället en trevlig kväll där Gunnel fick tävla mot oss i olika förmågor. Världens sötaste lilla hund, Farah! 


Gunnel är en god rektor och lät förstås sin personal vinna! 
Christian, bästa kocken ever! Fin present fick Gunnel av oss. Anna Westerlund, en förälder på skolan gör fantastiskt fina saker i keramik, läs mer här Annas keramikUnderbar mat, gott vin, trevligt sällskap och snart sommarlov, en fin kväll med kära kollegor! Lycka till och på återseende till er som lämnar! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar