söndag 8 maj 2016

Sophantering och en massa skola!

Sophanteringen i det här landet är rätt speciell. Det går att sätta ut vad som helst och om det inte är någon annan intresserad som hinner före så tar sopgubbarna rubbet. Som det här möblemanget till exempel. Snacka om god service! 


Är det något vi saknar från Sverige och Lund? Ja, innebandyn säger nog de flesta av oss. Johan är den ende som har fått till spel här, en timme spel och en timme öl varje onsdag men vi andra saknar det mellan varven. När Jesper skulle ha idrottslektion för lågstadiet och sin egen klass så blev det inte oväntat innebandy! Positiv feedback efter lektionen, roligt! Johan skulle iväg och hämta Mats och Marie på flygplatsen så jag halkade in lite på slutet med kameran. 


Varierat väder i april, sol och regn. Här mest sol! 


Annat som har hänt i skolan är talangshow. Lovisa sjöng och Vilfred dansade. Jag kan inte låta bli att imponeras av alla modiga och duktiga artister och vi bjöds både på sång, dans, karate och parkour. 
Sedan var det dags för det glädjande beskedet, vi delade första platsen i Läsutmaningen med Teneriffa. Så himla roligt! Det firade vi såklart med glass! 


Här är en after school på Santinis. 


Vi hade flera riktigt varma dagar då ett dopp i skolans pool var mycket uppskattat! Lyxigt. Världens bästa skolgård var det någon förälder som tyckte och det får man kanske hålla med om!  
Mindre soligt var det i torsdags då vi hade skolutflykt med orientering. Ösregn hela dagen.... Barnen höll dock uppe humöret och tyckte det var roligt att hitta kontroller och sedan att äta matsäck så det gick finfint men visst var det lite otur..... Hade ju varit ännu trevligare utan regn trots allt! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar