lördag 16 maj 2015

Återbruk och besök!

När jag kom tillbaka till jobbet förra veckan efter min Sverige- och Norgeresa så var det en finfin utställning i biblioteket. Barnen hade arbetat med återbruk och gjort jättefina saker av förpackningar och dylikt. De hade också tillverkat saker av kork som är typiskt för Portugal.


I förra veckan ringde familjen Rosenblads och frågade om de fick komma över första majhelgen. Spontant är ofta bra och det funkade finfint! Barnen tyckte det var så mysigt och vi vuxna också! 
Såklart vi skulle visa vår älskade strand och lära Gerda att åka waveboard. Hjalmar hade stukat foten precis innan typiskt nog men var tapper på att ta sig fram ändå! 
Ett besök på skolan var också givet.

Frukost på balkongen! 


Poolen är iskall men det avskräckte inte det här gänget!
Västligaste punkten! GuinchostrandenSå roligt med besök och tråkigt när de åker. Vilfred grät i morse och sa att säga hejdå är det värsta han vet. Lyckligtvis kan vi glädja oss åt fler fina besök framöver! Ni är så välkomna!

 På söndagen spanade Johan och barnen in Benficas utställning och de tyckte det var toppenbra! Särskilt roligt att få se örnarna.  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar