tisdag 30 oktober 2018

Utlandsskolornas konferens i Marbella

Här kommer en massa bilder från när vi var på konferens i Marbella med alla de andra utlandsskolorna. Det var mycket givande och roligt. Förutom god fortbildning är det ovärderligt att träffa kära kollegor runt om i världen och utbyta erfarenheter med. Det var också väldigt roligt att få se den fina Svenska skolan i Marbella. Många bilder från den längre ner. Det var bra information från Marbella, Suf, skolverket och Sverige kontakt.

Det var också duktiga föreläsare. 
God mat och fika är viktigt när man är på konferens. Vi hade också kära kollegor med oss från skolan. Härligt med lite mer tid tillsammans. I vardagen så är det lätt till att allt går i 180 och man hinner inte prata så mycket som man önskar. 
Vi bodde väldigt bra och maten var jättegod. Vädret var inte det bästa, var ju ingen fara för oss som bor i ett annat varmt land men t ex London tyckte det var otur. Vi hade inte heller tackat nej till ett dopp i poolen. 
Fint i Marbella. 


Johan funderade på att köpa sig en båt men han hittade ingen tillräckligt stor :-) 


Våra fina kollegor Sara och Anders! och Ulf! 


Mingel, här är Annika som tidigare var rektor i Marbella. Marie-Louise, Satu, Annika och ngn som jag tappat namnet på. Bästa Josefine och hennes kollegor från Gran Canaria. 


Middagen på fredagskvällen. Väldigt gott och trevlig sällskap! Bra fart på dansgolvet. 
Finaste Lottis <3 
Skolbesök är ju alltid väldigt roligt! Skolan var verkligen så himla fin! Lördagens middag! 


Mycket trevlig och god den också. 


Inte minst efterrätten! Inspirerade och påfyllda, efter många skratt och viktiga samtal med gamla och nya vänner runt om i världen åkte vi glada och nöjda tillbaka hem. Varmt tack Marbella, SUF, Skolverket, Sverigekontakt och alla utlandsskolor som gör detta möjligt. Tusen tack till alla fantastiska kollegor runt om i världen för den glädje, entusiasm, inspiration och framtidstro som ni sprider, tack, tack, tack <3  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar